Specialviden

EKSTRA KRÆFTER

NÅR DU HAR BRUG FOR DET

HJEM > SPECIALVIDEN

EKSTRA KRÆFTER, NÅR DU HAR BRUG FOR DET


Engsig Consult tilbyder projektledelse samt specialviden indenfor energi, automatisering, optimering og CE-mærkning, og står til rådighed hvad enten det gælder få rådgivningstimer eller større, længerevarende projekter i din virksomhed. I fællesskab finder vi en løsning, der passer til din virksomheds behov og situation, og skulle der være brug for yderlige kræfter, har Engsig Consult et stort netværk, hvor den nødvendige specialviden kan hentes.


PROJEKTLEDELSEProjektledelse er en disiplin, som kræver erfaring, vedholdenhed og de rette værktøjer, og som ofte er det netop det, der er udslagsgivende for projektes succes.


Engsig Consult leder projekter af teknisk karakter sammen med interne og eksterne projektdeltagere inden for de givende rammer. Projekterne kan gennemføres både for leverandører af tekniske installationer eller for kunder til tekniske installationer. Rollerne er forskellige, men i begge tilfælde er tillid og troværdighed nøgleord, og fleksibilitet og samarbejde et must.


Engsig Consult styrer projektet med sikker hånd hele vejen fra de indledende møder til den afsluttende overdragelse. 


SIMPLIMIZE


Simplimize er en systematisk og operationel fremgangsmåde, der forenkler og optimerer din virksomheds produktprogram, og reducerer omkostningerne . Målet er at optimere din forretning til vækst og højere indtjening.


Rent konkret består Simplimize af 6 værktøjer, og er afprøvet hos mere end 40 virksomheder. De er glade for bedre dækningsbidrag, lavere kapitalbinding og hurtigere levering – men det bedste er, at de nu udvikler og lancerer nye produkter med en uhørt træfsikkerhed i markedet og med en hastighed, de ikke havde turdet drømme om.


Nils certificeret Simplimize-konsulent fra Teknologisk Institut. 

Læs mere om metoden Simplimize her.


AUTOMATISERING


Automatisering er en væsentlig parameter for industriens konkurrence- dygtighed i Danmark, og der er stadig store gevinster at høste på området. 


Engsig Consult tilbyder analyse og løsningsforslag til virksomheder, der står over for at skulle automatisere dele af sin produktion, lager eller distribution. Vi analyserer firmaets produktion, logistik, interne processer eller enkeltfunktioner og udarbejder et koncept, som passer til virksomhedens behov og udvikling. Analysen er ærlig og uvildig, da Engsig Consult ikke har økonomiske interesser i en bestemt løsning. 


Hvis din virksomhed falder under SMV kategorien vil der ofte være gode muligheder for at opnå tilskud, bl.a. fra SMV:Digital.


CE-MÆRKNING


Engsig Consult kan CE-mærke jeres maskine, produktionslinje eller procesanlæg, så de lovgivningsmæssigt lever op til relevante EU-direktiver og standarder. 


Det er vigtigt at kunderne opnår hurtig og problemfri CE-mærkning, så de sparer opbygning og vedligeholdelse af kostbare kompetencer indenfor nogle svære områder, der hvert år suppleres med nye regler og bestemmelser. 


I kan komme i gang med CE-mærkning ved at invitere Nils fra Engsig Consult til et uforpligtende møde hos jer eller ved maskinen. Så gennemgår vi det, der skal til.